Over Gunyco Computers

Oorspronkelijk startte de nog studerende Gunther Casman zijn éénmanszaak op 2 oktober 1995, letterlijk en figuurlijk vanuit zijn studiebureel op zijn slaapkamer. De fundamenten voor alle toekomstige projecten werden gelegd … Casman Projects is geboren …

In de zomer van 1996 werd het atelier achter het ouderlijke huis in gebruik genomen dat voortaan dienst zou doen als bureel en opslag.

Op 2 april 2007 werd het bedrijf geherstructureerd tot wat wij vandaag onder de noemer Gunyco Computers kennen.  Voortaan zullen we naast het leveren van diensten ook hardware en software gaan verkopen. 

Over ons

Op 10 februari 2010 werd Onlinehosting Belgium overgenomen, waardoor voortaan ook webdiensten kunnen geleverd worden.  Zo kan je voortaan terecht voor domeinnamen, webhosting en websites.

Over-ons

In juni 2011 werd het atelier heringericht en toegankelijk gemaakt voor het ontvangen van klanten.  Voortaan kunnen klanten ook rechtstreeks terecht voor aankoop van hun ICT materiaal.

Op 22 juni 2012 werd Gunyco BVBA opgericht.  Gunyco Computers, Casman Projects en Onlinehosting Belgium werden hierin ondergebracht.

Het ATELIER in Moorsel barstte reeds jaren uit zijn voegen en daarom werd er beslist in december 2018 om een nieuw gebouw in gebruik te nemen.  In maart 2019 startten de verbouwingen van onze nieuwe ruime werkplek.

Sinds oktober 2019 vind U Gunyco Computers terug op onze nieuwe locatie te Moorsel – Kokstraat 9 , amper 250m van de oude locatie !

computerwinkel-gunyco-moorsel-aalst

Vakantiemelding

We zijn er even tussenuit ! Vanaf dinsdag 3 oktober 2023 gaan we aan de slag met jouw vraag of opmerking.

Bedankt voor het invullen van ons contactformulier.  Eén van onze medewerkers neemt jouw vraag zo snel mogelijk in behandeling !