Winkel lokaal !

Gunyco Computers is jouw computerwinkel

Gunyco Computers is jouw computerwinkel in Moorsel bij Aalst.  Wij beschikken over een ruime voorraad aan alles wat met computers te maken heeft.  Je kan terecht voor de aankoop van een laptop, een desktop, een printer en alles wat daarmee te maken heeft.

Een greep uit ons assortiment:

computerwinkel

Met méér dan 1200 items op voorraad , voorzien we minstens 90% van de computerbehoeften.  En hebben we iets niet in voorraad , dan hebben we het de dag nadien reeds in huis …

Wens je zeker te zijn van de aanwezige voorraad of voor extra informatie neem dan zeker contact op …  Je kan langskomen op een persoonlijke manier na afspraak door even te bellen.

Voor de aankoop van een laptop of desktop kom je bij enkel na afspraak. Dit gebeurt met een persoonlijk advies dat nog steeds verzorgd wordt door de zaakvoerder.  Bij de aankoop van een laptop of desktop hoort steeds de unieke Gunyco Service.  We spreken hier over het gebruiksklaar maken van elk verkocht toestel inclusief data-overzetting en het instellen van o.a. email, favorieten, programma’s, enz.

Bij Gunyco Computers kan je veilig betalen met Bancontact of met cash.