Computerwinkel Moorsel Aalst Lebbeke Dendermonde Opwijk Affligem

Computerwinkel met persoonlijke service

Je kan bij ons terecht voor de aankoop van een laptop, desktop, printer, smartphone, tablet en alles wat daarmee te maken heeft !

Een greep uit ons assortiment:

computerwinkel

Met méér dan 1200 items op voorraad , voorzien we minstens 80% van de behoeften inzake computer en smart devices.  En hebben we iets niet in voorraad , dan hebben we het de eerstvolgende dag in huis …

Wens je zeker te zijn van de aanwezige voorraad of voor extra informatie neem dan zeker contact op …  Je kan langskomen op een persoonlijke manier na afspraak door even te bellen.

Voor de aankoop van een laptop of desktop kom je enkel na afspraak. Dit gebeurt met een persoonlijk advies dat nog steeds verzorgd wordt door de zaakvoerder.  Bij de aankoop van een laptop of desktop hoort steeds de unieke Gunyco Service.  We spreken hier over het gebruiksklaar maken van elk verkocht toestel inclusief data-overzetting en het instellen van o.a. email, favorieten, programma’s, enz.

Op zoek naar een smartphone of tablet van Samsung?  We hebben de laatste modellen in voorraad.  Heb je hier extra hulp nodig voor bv gebruiksklaar en overzetting van gegevens?  Dan kom je ook best op afspraak …

Bij Gunyco Computers kan je veilig betalen met Bancontact, Payconiq, bankapp of met cash.

Bancontact
Bankapp
Payconiq

Vakantiemelding

We zijn er even tussenuit ! Vanaf dinsdag 3 oktober 2023 gaan we aan de slag met jouw vraag of opmerking.

Bedankt voor het invullen van ons contactformulier.  Eén van onze medewerkers neemt jouw vraag zo snel mogelijk in behandeling !