Zoeken

Alle herstellingen en onderhoud van laptops en desktop computers in eigen atelier

Gunyco Computers voert alle softwarematige en hardwarematige herstellingen vakkundig uit aan laptops en desktop pc’s in eigen werkplaats te Moorsel.  Is jouw windows toestel traag geworden ?  Doet het niet wat verwacht wordt ?  Dan zal een onderhoud eens noodzakelijk zijn …

Ook laptops en desktops die niet aangekocht zijn bij ons , zijn welkom !

Het regelmatig uitvoeren van een onderhoud is belangrijk ! Zo blijft jouw computer of laptop in een top conditie.

In onze Technische dienst kan je steeds terecht voor:

laptop-herstelling

We zijn merk-onafhankelijk en kunnen alle windows systemen aan.  We gaan dan ook geen enkel probleem uit de weg tot deze opgelost zijn !  Kan iets niet gerepareerd worden, dan zal dit ook snel verteld worden.

De meeste herstellingen en/of onderhoud kunnen binnen de 24u afgewerkt worden, maar hou hierbij wel rekening met het tijdstip van aanbreng !  Onder bepaalde voorwaarden kan een vervang-laptop ter beschikking gesteld worden.

Voor het binnenbrengen van een laptop of desktop voor onderhoud of herstelling hoeft men geen afspraak te maken.  Je hoeft enkel voorafgaandelijk contact op te nemen.  Klik hier om ons te contacteren  We luisteren eerst wat je ervaart, vervolgens doen we een inschatting en vervolgens spreken we een tijdspanne af waarin je kan aanbrengen.

Opmerking: We herstellen geen toestellen van het merk Apple.  Ook zelfbouwpc’s durven we weigeren indien de afkomst onduidelijk is.

Vakantiemelding

We zijn er even tussenuit ! Vanaf dinsdag 3 oktober 2023 gaan we aan de slag met jouw vraag of opmerking.

Bedankt voor het invullen van ons contactformulier.  Eén van onze medewerkers neemt jouw vraag zo snel mogelijk in behandeling !