Ontdek onze diensten in de cloud

We gaan samen met jou op zoek naar de gepaste cloud-oplossing 

Wat kunnen Clouddiensten voor jouw onderneming betekenen ?

Iedereen wist dat het er zat aan te komen maar nu is de digitale transformatie echt goed op gang.  De cloud is hier een belangrijk onderdeel van, al dan niet het belangrijkste.  Zowel de kleine als grote spelers zijn al bezig met het integreren van clouddiensten in hun dagelijkse werking.  Wil ook jij de werking van je onderneming verbeteren ? Ben jij op zoek naar een nieuwe efficiëntere manier van werken en communiceren ? Of wil je wat meer informatie over alle mogelijkheden binnen de cloud ?

Bij Gunyco Computers bent u aan het juiste adres voor al jouw vragen.  Contacteer ons en we bekijken samen wat onze clouddiensten voor jouw onderneming kunnen betekenen.

VOIP telefonie

We beschikken over een VOIP in de cloud, met een unieke, innoverende interface die u op een uiterst gebruiksvriendelijke en eenvoudige manier toestaat een telefooncentrale in de cloud te configureren. Alle functionaliteit is beschikbaar: voicemail, fax, IVR keuzemenu, wachtrij, app voor op smartphone, encryptie, en ga zo maar verder.

U kan bij ons terecht voor de nodige hardware, dus sip-telefoontoestellen en de nodige accessoires.

Cloud
Cloudopslag

Backup Cloud

Onze backup cloud is dé cloud backupoplossing voor bedrijven, die meer dan 20 platformen ondersteunt en zeer flexibel is. Bovendien komt er ook een extra beveiligingslaag met een ransomware bescherming bij.

Dit SaaS pakket is uiterst makkelijk uit te rollen en voegt geen extra complexiteit toe aan de infrastructuur.  Dit heeft dan ook geen impact op de performantie.

We hebben tevens een backup formule voor consumenten.

Microsoft Azure

Azure is het IaaS en PaaS platform van Microsoft, waarin u naast complete virtuele machines (VPS) ook terecht kan voor oneindig veel andere oplossingen, zoals backup, web apps, databases en nog zo veel meer.

U wordt gefactureerd, gebaseerd op uw verbruik.  Onze specialisten helpen u graag verder met het optimaliseren van uw maandelijkse factuur.

microsoft

Iedere situatie is anders

Bij Gunyco Computers ben je aan het juiste adres voor al jouw vragen.  Contacteer ons en we bekijken samen welke clouddiensten voor jou van toepassing kunnen zijn.

Vakantiemelding

We zijn er even tussenuit ! Vanaf dinsdag 3 oktober 2023 gaan we aan de slag met jouw vraag of opmerking.

Bedankt voor het invullen van ons contactformulier.  Eén van onze medewerkers neemt jouw vraag zo snel mogelijk in behandeling !