Gunyco Computers beschikt over een toegankelijke winkel in Moorsel bij Aalst.  Hier kan je steeds terecht voor de aankoop van een desktop pc of laptop.  Hiernaast houden wij ook continue promoties aan voor de aankoop van een monitor, printer, accessoires, software, toebehoren en verbruiksmiddelen.

Elke aankoop van een laptop of desktop pc wordt voorafgegaan door een adviesgesprek waarin we samen met de klant op zoek gaan naar het geschikte model volgens zijn noden.

Gunyco Computers beschikt over een voldoende voorraad om iedereen snel te kunnen bedienen.  Wat niet op voorraad is in de winkel , kan ook snel bevoorraad worden vanuit ons centraal magazijn.

Uniek bij Gunyco Computers is dat elke laptop of desktop pc de laatste versie van Windows bevat die tevens door ons startersklaar wordt geconfigureerd.  Nood aan een antivirus of office ?  Data die moet overgezet worden van uw oud toestel naar uw nieuw toestel , vraag gerust naar alle info !

Gunyco Computers beschikt eveneens over een eigen technische dienst na verkoop waar je terecht kan voor al je problemen met laptop en desktop !