Wij kunnen U ook helpen op afstand.  Dit kan perfect zonder dat U zich hoeft te verplaatsen!  Voorwaarde is wel dat U beschikt over een normale goedwerkende internetverbinding.  U wordt dan door ons opgebeld en we nemen tegelijkertijd via een beveiligde verbinding uw scherm over.

Hierdoor kunnen we beter inschatten wat en waar het probleem zit en kunnen we gerichter helpen.  Het is alsof we bij U thuis zitten en U gewoon over onze schouder kunt meekijken en omgekeerd.

Deze service is wel enkel beschikbaar voor bestaande premium klanten en wordt aangerekend onder het normale tarief.

Ga nu naar STAP 1 hieronder !

Eerst en vooral dient U rechtstreeks te bellen op het nr. 0495-15.50.11.  Bij afwezigheid, spreekt U een boodschap in op onze voicemail.  Wij bellen U dan zelf terug tijdens de normale werkuren van het atelier.

Er wordt niet onmiddellijk overgegaan tot hulp op afstand !  Er wordt eerst geluisterd algemeen wat het probleem is.  Als wij van oordeel zijn dat dit niet kan verholpen worden op afstand , dan wordt u hiervan direct op de hoogte gebracht.

Kan het probleem via een hulp-op-afstand sessie opgelost worden, dan wordt er onmiddellijk een afspraak ingeboekt voor een ogenblik dat we allebei kunnen zonder gestoord te worden !

Opgelet !  Deze dienstverlening is enkel beschikbaar voor bestaande premium-klanten.

U heeft een afspraak ontvangen na telefonisch contact.  Ook heeft U een email ontvangen met de voorwaarden van deze hulp-op-afstand sessie.

Op het tijdstip van afspraak bellen wij U op , en vragen wij U op onderstaande link te klikken.  Wij begeleiden U op afstand doorheen dit proces !

Klik hier om een beveiligde verbinding te maken met Gunyco Computers

Sluit Menu